Behandlinger

Hos King Nails tilbyder vi flere forskellige behandlinger til dine negle. Uanset hvilken behandling du vælger får du smukke hænder med velplejede negle. Vi tilbyder også både at forlænge dine negle med kunstige chipper og forstærke dine naturlige negle. 

Book online

AKRYL NEGLE

Akryl negle er for personer, der ikke har stærke, sunde negle eller evt. bider negle. Akrylnegle placeres på neglen, længde af neglen sker efter eget valg. Derefter anvendes et lag akryl på neglen, der giver neglen et vedvarende sundt og naturligt udseende.

GELE NEGLE

Denne procedure er for personer, der er allergisk over for akrylpulver. Samme teknik som akryl negle ved anvendelse af et gel pulver, i stedet for akryl og udseende bliver igen vedvarende sundt og naturligt.

OPFYLDING AF AKRYL/GELE NEGLE

Opfylding for negle der er vokset frem efter ca. 3-4 uger.

GELLAK

Gel polish kombinerer gelens styrke med polish farver, der skaber den perfekte manicure. Denne unikke gel polish er dannet gennem et LED/UV lys efter hver lag, hvilket indebærer en holdbarhed der rækker 2-3 uger længere end den normale typiske negle polish

MANICURE

Vores manicure bevarer hænder og negle med et sundt og elegant udseende. Først skubbes neglebåndet tilbage og soigneres- derefter klippes og formes neglen, til sidst masseres hånden og behandling afsluttes med polering af neglene.

SPA PEDICURE

Vores spa pedicure er den ultimative oplevelse af total body velvære. Fødder sænkes i boblende varmt vand, mens de lænder dem tilbage i massagestolen, hvor hele kroppen masseres. Når tånegle er renset, klippet, neglebåndene formet og død hud fjernet, afsluttes behandlingen med massage og resultatet bliver et naturligt udseende eller farve efter valg. Når behandlingen er helt færdig, har de dejlige bløde fødder.

VIPPER / BRYN

Vi forlænger vipper, og farver vipper, bryn.

VOKSBEHANDLING

Vi udfører flere typer af voksbehandling. Se prisliste for detalje.

This shop, I use the service to make a nails here regularly, good service

Linda Phasitphutthipong

Kan stærk anbefalede stedet, de laver de fineste negle derudover er servicen helt fantastisk ❤️????

Pinar Unlu

Får den bedste behandling- top professionelle????
De ligger en stor ære i at lave et flot og ordenligt stykke arbejde????
Kan kun anbefales!!!

Kristina Markvardsen

KING NAILS – WAVES

En del af King Nails koncept