Akryl negle i Greve

Du er landet her på siden, fordi du har en interesse i, at få mere viden om hvad akryl negle i Greve er og svar på mange af de spørgsmål, som du helt sikkert gerne vil have svar på. Vi har lavet denne beskrivelse, som giver et godt fundamentalt indblik i emnet og hvordan behandlingen helt fungere. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os her. 

Akryl negle

Book online

Akryl negle i Greve

Akryl negle er en populær metode, når negle skal forlænges og formes på en bestemt måde. Hos Kingnails tilbyder vi 2 metoder indenfor akryl negle. Læs mere omkring dette lige her.

Metode 1 – akryl negle i Greve

Er dine negle beskadiget, ikke sunde eller bider du negle? Med denne metode placeres akryl neglen på din negl, hvor længden er efter eget valg. Herefter placeres et lag akryl på neglen, som giver et sundt og naturligt udseende.

Efterfølgende lufttørres neglen og fastholder den ønskede form. Da neglene ikke hærdes under en uv-lampe, men lufttørres skal man være påpasselig de første 24 timer, da de kan være skrøbelige. Er du allerede nu interesseret i at booke en tid, kan du klikke her og gå til bestilling. Har du i stedet lyst til at se, hvordan hele processen fungere, kan du møde op indenfor åbningstider, få et indblik og få en god snak.

Hvor længe holder det?

Akryl negle er ikke en permanent løsning og skal derfor vedligeholdes løbende, for at bevare neglens længde og form. En behandling med akryl negle har dog en bevaringstid på ca 4 uger, hvis du passer på dine negle. Herefter skal de fjernes og der skal påfyldes en ny omgang.

Hvordan fjernes det?

Fjernelse af akryl negle er ikke meget anderledes end fjernelse af gel manicure. Hver enkelt negl opløses i en skål ved hjælp af acetone. Her sættes neglen ned i skålen og bliver der, indtil neglen er opløst.

Hvad er prisen?

Priserne for akryl negle starter for 450 kr, men der er forskellige muligheder. Du kan finde den fulde prisliste lige her

Book online

Metode 2 – Akryl Pink & white

Denne metode er meget identisk med akryl negle, men har en to trins procedure som resultere i et fransk manicure udseende.
Indholdet er en blanding af hvidt pulver og pink pulver. Først påføres og spredes pink pulveret, hvorefter det hvide pulver påføres med en pensel. Det efterfølgende resultatet er et glanst look som vist på billedet.

Er du interesseret i denne behandling, kan du booke en tid allerede nu lige her. Er du interesseret i, at se hvordan behandlingen foregår, kan du komme forbi indenfor åbningstiderne og få et indblik.

Hvor længe holder denne metode?

Til forskel fra akryl neglen kræver denne metode ikke efterfølgende pleje eller polering. Det er en holdbar løsning, hvis du gerne vil give dine negle glans og et fransk manicure udseende, men samtidig ikke bekymre dig om den efterfølgende vedligeholdelse.

Hvordan fjernes denne metode?

På samme måde som metode 1, kan fjernelsen af denne akryl ske ved hjælp af acetone. Her tager man hver enkelt negl ned i en skål indtil neglen er opløst.

Hvad er prisen?

Prisen for denne metode er 450 kr og derefter er der ingen omkostninger, da der ikke kræves yderligere vedligeholdelse. Du kan se komplet prisliste lige her

This shop, I use the service to make a nails here regularly, good service

Linda Phasitphutthipong

Kan stærk anbefalede stedet, de laver de fineste negle derudover er servicen helt fantastisk ❤️????

Pinar Unlu

Får den bedste behandling- top professionelle????
De ligger en stor ære i at lave et flot og ordenligt stykke arbejde????
Kan kun anbefales!!!

Kristina Markvardsen