Eyelash extensions i greve?

Du er landet her på siden, fordi du har interesse i Eyelash extensions i Greve og bryn. Her på siden, kan du finde alt relevant information indenfor dette emne og samtidig få et indblik i, hvordan behandlingen foregår hos kingnails. Skulle du efterfølgende har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores butik og få en god snak.

Eyelash extensions

Book online

Eyelash extensions og bryn

Noget kan ordnes med mascara, men det er ikke altid nok, når du vil have et specielt udseende til dine øjne og vipper. Du kan f.eks. ikke give dine vipper en længere længde eller fyldige vipper med mascara. Der er dog gode alternative løsninger, som netop kan løse dette problem.

Hos kingnails anvender vi eyelash extensions til at give dine vipper en opgradering, så de fremstår flotte. Eyelash er små syntetiske vipper, som vedhjælp af en ufarlig, men holdbar lim påsættes på dine vipper en efter en. Herefter vil dine vipper have din ønskede længde og det ønskede udtryk.

Du kan finde ledige tider og booke en behandling allerede nu. Find ledige tider lige her.

Har du interesse i, at se hvordan behandlingen foregår, kan du komme forbi butikken indenfor åbningstiderne og få en god snak.

Hvorfor vælge eyelash extensions?

Som tidligere omtalt, kan du skabe de vipper, som du altid har drømt om med eyelash extensions. Du får både længere, fyldigere og fangende vipper, som ligeledes ser naturlige ud. Der er forskellige muligheder indenfor farvevalg, hvilket gør, at denne behandling dækker de flestes behov. Du kan vælge mellem sorte, brun, farvede og glimmer. Alt efter dine ønsker og ønskede udstråling, kan du få eyelash extension, der passer til. Andre årsager til at vælge denne behandling er, at du formindsker dit mascara forbrug og samtidig er dine extensions vandtætte.

Hvordan vedligeholder man vipperne?

Efter en behandling er det nødvendigt at være påpasselige indenfor de første 24 timer. Her skal du undgå vand og damp. Du skal generelt undgå, at gnide og hive i vipperne, når du f.eks. fjerner makeup. Et par gange om ugen skal du vaske vipperne med makeupbørste og lash cleaner samt børste dem hver dag med en ren mascarabørste.

Hvor længe holder det?

Eyelash extensions har en holdbarhed på 6-8 uger, men skal dog vedligeholdes løbende. Vedligeholdelsen indebærer, at man skal opfylde dem hver anden til tredje uge, da de falder af med dine egne naturlige vipper. Du bemærker det måske ikke, men du taber daglige et antal vipper om dagen og derfor er det nødvendigt med en opfyldning løbende. Dine kunstige vipper kan holde hele tiden, hvis du løbende vedligeholder og får dem opfyldt hver anden til tredje uge.

Hvordan fjernes det?

Som tidligere omtalt falder dine vipper af med tiden, hvis du ikke får påsat nye. Derfor kan du naturligt få dem fjernet, da de løbende falder af. Det vil dog se lidt mærkeligt ud, da der formentlig vil være store mellemrum i dine vipper. Vi kan derfor stå for fjernelse på en professionel måde med professionelt udstyr.

Farvning af bryn og vipper

Udover eyelash extensions foretager vi også farvning af bryn og vipper efter dine ønsker. Priserne for dette starter ved 100 kr. Du kan finde fulde prisliste lige her.

Hvad er prisen for Eyelash extensions i Greve?

Prisen starter ved 650 kr, men der er forskellige muligheder. Få det fulde overblik over priser lige her.

This shop, I use the service to make a nails here regularly, good service

Linda Phasitphutthipong

Kan stærk anbefalede stedet, de laver de fineste negle derudover er servicen helt fantastisk ❤️????

Pinar Unlu

Får den bedste behandling- top professionelle????
De ligger en stor ære i at lave et flot og ordenligt stykke arbejde????
Kan kun anbefales!!!

Kristina Markvardsen