Gele negle i Greve

Du er landet her, fordi du har en interesse i Gele negle i Greve og ønsker at få besvaret spørgsmål indenfor dette emne. Vi har her på siden samtidig beskrevet, hvordan behandlingen hos kingnails foregår og hvilke forløb, du skal gennemgå indenfor denne behandling. Skulle du alligevel ligge inde med yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os lige her eller komme forbi butik og få en god snak.

Gele negle

Book online

Gele negle i Greve

På samme måde som akrylnegle er gelenegle en måde at få stærkere og flottere negle. Nogle kan være allergisk overfor akryl pulver, hvilket gør gel pulver til et godt alternativ til akryl. Det er samme teknik der anvendes ved begge og du opnår samme sunde og naturlige udseende. Gele negle består af gele, som påføres din negl, hvilket vil styrke neglen og gøre den slidstærk. Til forskel fra akryl, hvor neglen lufttørres skal gele negle under en uv-lampe, før de kan tørre. Det gør, at der kan arbejdes længere tid på f.eks. mønstrene på neglen, da det ikke tørre med det samme.

Du kan allerede nu booke en tid. Find allerede nu ledige tider lige her.

Er du i stedet interesseret i at se, hvordan behandlingen foregår, så kom forbi butikken indenfor åbningstiderne og få en god snak.

Hvorfor vælge gele negle?

En af argumenterne for at vælge denne negle type er, at de på samme måde som andre kunstige negle giver et beskyttende værn, så du undgår at de knækker, selvom de er forlænget. Denne type kunstige negle er meget modstandsdygtig, da lagget på neglen er betydelig tykkere end f.eks. shellac. Du kan derfor opretholde en stærk negl, både på kort og lange negle. Samtidig kan denne negle behandling give en smuk blank overflade, hvor det kan tilpasses i længde og form udfra dine ønsker. Gele negle kommer i samme farveudvalg som almindelig neglelak, derfor er mulighederne og kombinationerne mange. En anden fordel er, at du kan påsættes neglelak ovenpå og igen fjerne det uden at ødelægge det underliggende lag. På denne måde, kan du skabe forskellige udtryk efter dine ønsker.

Hvad er gellak?

Det perfekte manicure skabes ved at gelens styrke kombineres med polish farver. Gel polish dannes gennem et uv-lys efter hver enkelt lag og har en holdbarhed på 2-3 uger længere end den normale negle polish.

Hvor længe holder det?

Denne behandling er ikke en permanent løsning. Det er derfor nødvendigt med løbende vedligeholdelse for at bevare neglens længde, form og udseende. Til forskel fra almindelig neglelak, som kan skalle af eller blive ridset på et par dage, kan denne behandling holde sig i 2-3 uger, hvis du samtidig passer fint på dine negle. Efterfølgende skal det fjernes og en ny omgang skal påfyldes.

Hvordan fjernes det?

På samme måde som akryl anvendes acetone, når gele negle skal fjernes. Her lægges neglene ned i en skål med acetone, hvor de bliver indtil de er opløst og kun den oprindelige negl er tilbage. Herefter skal et nyt lag sættes på, så neglene bevare samme form og længde.

Hvad er prisen?

Der er varierende priser på gele negle, men priserne starter ved 500 kr. Du kan finde den komplette prisliste lige her.

 

This shop, I use the service to make a nails here regularly, good service

Linda Phasitphutthipong

Kan stærk anbefalede stedet, de laver de fineste negle derudover er servicen helt fantastisk ❤️????

Pinar Unlu

Får den bedste behandling- top professionelle????
De ligger en stor ære i at lave et flot og ordenligt stykke arbejde????
Kan kun anbefales!!!

Kristina Markvardsen