Manicure i Greve

Du er landet her på siden, fordi du har en interesse i Manicure i Greve og ønsker at få mere viden omkring emnet. Manicure er overordnet set en skønhedsbenhandling af dine hænder, hvor man grundlæggende set kommer hele vejen rundt. Mange forbinder det med forkælelse, hvilket er foreståeligt, da denne behandling, giver følelsen af afslapning og befrielse. Derudover, får du skønhedsmæssigt et glanst og flot look på dine hænder. Men hvordan fungere manicure helt præcist? Hvor lang tid tager det? Hvordan er behandlingen hos kingnail? Det er nogle af disse spørgsmål, som du kan finde svar på her på siden. Vi har lavet denne guide, for at give dig svar på de mest relevante spørgsmål indenfor manicure. Skulle du have yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os her eller komme forbi butikken. 

Manicure behandling i Greve

Book online

Manicure i Greve

Som tidligere omtalt er det en skønhedsbehandling af dine hænder, hvor man kommer hele vejen rundt. Her bliver dine negle skåret, filet og formet. Dine negle bliver renset og plejet, og efterfølgende får du en behagelig håndmassage. Tilslut bliver dine negle malet på en måde efter dine ønsker. Det kan lyde som en ganske simpel behandling, men manicure handler om opmærksomhed og detalje, hvor en perfekt polering kræver mange års erfaring og mange hundrede negle. Hos kingnails har vi stor erfaring, hvor vi har gennemgået flere hundrede manicure behandlinger. Vi kan opnå et resultat, som vil leve op til dine forventninger og overraske dig positivt.

Er du interesseret i at få en behandling, kan du allerede nu finde en ledig tid og få en skønhedsbehandling, som du vil værdsætte. Klik her og book en tid.

Hvorfor lave en manicure?

Denne behandling er en fremragende måde at opretholde sunde negle, neglebånd og hud. For at fremstå præsentabel kræver det, at du plejer dine hænder, da folk har tendens til at dømme udfra dine hænder og deres renlighed. Med en behandling fra kingnails, kan du opnå flotte hænder, da vi værdsætter tilfredse kunder og har stor erfaring indenfor denne behandlingsform. En anden væsentlig grund til at vælge denne behandling er det forkælende aspekt, da du med denne behandling får lov at afstesse, slappe af og nyde ”tid til mig selv”. Samtidig for du muligheden for, at male og designe dine negle som du ønsker det, så de får et look der passer til din personlighed og ønsker.

Neglefil og formning

En del af manicure er filning og formning af dine negle. Her bruger vi neglefiler til at forme neglene efter dine ønsker. Vi forhører os allerførst omkring dine ønsker og tanker omkring negleform, har du ikke nogen ideer vil vi udfra vores erfaring kunne rådgive dig og give dig forslag, der passer bedst til dine negle.

Neglebånd

Neglebånd er den tørre hud, der omgiver neglepladen, hvor din negl og finger mødes. Hos kingnails bruger vi professionel neglebåndsfjerner til at fjerne det døde neglebånd.

Håndmassage

En del af manicuren hos kingnails indebærer håndmassage, hvor du vil få massage af en professionel, som har stor erfaring og kender til området. Det vil være en behagelig massage, hvor du kan slappe af og nyde massagen.

Negle maleri

Vi maler dine negle udfra dine ønsker, hvor dine negle gennemgår flere forskellige lag, så det ønskede resultat både er glansfuldt, glat og skinnende i en flot farve. Vi tilbyder forskellige former for negle maleri. Bl.a. akryl og gele. Du kan læse mere lige her.

Polering

Vi afslutter formning af dine negle med en polering, hvor en neglebuffer polerere dine negle, så der skabes en skinnende og glans look.

Hvor lang tid tager behandlingen

En behandling tager mellem 30-45 min, hvor du gennemgår alle ovenstående forløb.

Hvad er prisen for manicure?

Priserne starter ved 250 kr, men vi har forskellige muligheder. Du kan læse mere lige her.

This shop, I use the service to make a nails here regularly, good service

Linda Phasitphutthipong

Kan stærk anbefalede stedet, de laver de fineste negle derudover er servicen helt fantastisk ❤️????

Pinar Unlu

Får den bedste behandling- top professionelle????
De ligger en stor ære i at lave et flot og ordenligt stykke arbejde????
Kan kun anbefales!!!

Kristina Markvardsen